26/2-09

Tess var snäll och följde med mig till tandläkaren (som jag nämde i något inlägg nedanför) där såg vi också min blivande man, vi döpte honom till Marcus Simonsson eftersom att han såg svensk ut, helt min typ - byggarbyxor, mössa, inte för lång och otroligt söt, och lite smått blyg. Love it.

Efter tandläkaren så fortsatte vi in till stan, fortfarande med tankarna på Marcus.. Herregud, vi blev verkligen som två små tolvåringar när vi såg honom, fnittrade och log stort. Jag skojar inte. Men ibland kan man verkligen inte hjälpa det, vissa har bara de där extra som får oss tjejer att smälta. Väl i stan så gick vi på styltor (ja ni läste rätt) det var någon grej i kungsan eftersom att det är lov antagligen, så vi drog dit och strosade. Vi var verkligen duktiga på det! Det blev en massa kort knäppta kan jag ju säga.



nu nu nu!

Så! Nu är jag utvilad, mamma väckte mig vid tolv tiden, det var nog likra bra de så att jag inte sover bort hela dagen (och så får jag svårt att sova på kvällen..) Nu har jag fört in en massa bilder ifrån kameran, så jag tänkte passa på att lägga in dom nu, så får ni något att titta på :)

trötter

Jag bloggar imorgon. Har inte sovit sens 11:30 igår morse... Är galet trött just nu!

Glada brallan

Jag var hos tandläkaren idag, det är nu bestämt att jag ska få tandställning nere i käften också, jag vill verkligen inte! Jaja, till sommaren åker skiten bort, så jag får se de som något bra! Dom kallde mig också för ett "unikt fall" ja det var ju trevligt, tre personer stod och titta ner i käften på mig för att se vad dom skulle göra... Jaha det var ju trevligt. Så här sitter jag nu med en uggla på insidan utav tänderna. Ska dit igen om fyra veckor, fan fan fan.

Tess var snäll och föjde med mig, vi båda såg ljuset när välrdens vackraste tittade på oss. Byggarbyxor och allt, haha ja vi passade på att döpa honom till Marcus Simonsson! Haha ibland kan vi verkligen.

Annars så gick vi runt i stan, mycket trevligt. Det togs en massa bilder men dom får ni tyvärr imorgon, för jag orkar inte lägga in dom nu,  kameran ligger nerpackad i väskan.

Lite senare på kvällen så mötte jag upp Sanna, Micha och Michelle för att bowla.. Mycket trevligt, dock så suger jag! Nu sitter jag här hemma och ska snart dra mig över till Tanja (om hon kan möta mig!! Tänker fan inte gå dit själv om hon tror det..) Ska sova hos henne eftersom att vi ska på någon kryssning över dagen imorgon, hoppas att det är kul!

Later!


Leggingskollektionen 6162

image1325
Klicka f�r att st�nga bilden

Världens vackraste, absolut.

jag sätter punkt!


Okej så jag börjar bli lite smått irriterad på den hela nyheten om att Victoria och Daniel har förlovat sig. Ja, det är trevligt. Ja Sverige tjänar på det. Men vi behöver inte visa det på alla nyhetskanaler dygnet runt. Det enda jag ser på tvn just nu är samma klipp som rullar om och om igen angående Victoria och Daniel.. Det finns så mycket annat som händer ute i världen, den storta börskrisen och jag vet inte vad!

Det jag vill få ut är att kom igen, rulla på. Vi har förstått, ett stort grattis till er - det här är ett stort steg för oss i Sverige, jag vet.. Men borde inte nyheterna bestå utav lite mer dramatiska saker då jag läste på texttv att ett plan hade störtat och alla hade dött, vad är viktigast? Det avgör man själv.

Så, ett stort grattis - nu kan vi vända blad!

ögongodis


Jag lever, tror jag..

Jag har inte så mycket att skriva just nu, eller jo det har jag faktiskt. Men det är lov och jag spenderar nästan all min tid med vänner. Imorse vaknade jag upp med ont i halsen, huvudvärk och en plågad rygg.. Jag som precis blivit frisk! Jaja, vad ska man göra? Vet inte riktigt om jag ska skylla på min kära mor eller på Michelle?

Idag är det tänkt att jag ska springa över till Embla ett tag och knäppa lite kort till henne då hon har ny design. Jag vill också åka in till stan eller något för att titta på bokrean (tänk så mycket bra böcker det finns till bra pris!)


uppochner


Godmorgon! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bara bra. Min sjuka börjar släppa så snart kommer jag kunna andas som en normalt fungerande person. Äntligen. Idag fyller som sagt tess år (grattis gumman!) så jag ska iväg och fria henne, jag ska bjuda henne på resturang och så sover jag sedan över hos henne. Det ska bli skoj. Så jag måste snart sätta igång och fixa mig, sitter fortfarande i mjukiskläder och en toffs mitt på huvudet. Ser att det snöar ute idag, fyfan säger jag bara. Är så himlans trött på snö så ni förstår inte! Jaja, vi kan ju alltid åka pulka om vi får tråkigt, vilket är bra! Haha. Sist jag och Tess åkte pulka så slutade det med att hon fick hjärnskakning och jag en spricka i axeln, lyckat! Nej nu ska jag sätta igång med sminket och sedan välja något att ha på mig.
Vi hörs om ett tag!




Broken Strings
Jag kan inte få nog utav denna låt, jag älskar den!

norrviken med skolan


du är mer än allt


det slutade bra

Kvällen spenderades hemma hos Helena då hon var lite depp. Vi satt och tittade på en skitrolig film som vi hyrt när Ali Chrippa och Tanja kom förbi, trevligt trevligt! Drog hem vid tio eftersom att dom skulle se på skräck. Jag hatar skräckfilmer! Eller nej, jag gillar att titta på de (jag gillar själva spänningen) men jag hatar efteråt när man ska sova, gha vad rädd jag blir då! haha.

Imorgon fyller Tess år, så jag sover över hos henne.
Men jag lovar att skriva mer innan dess, ska försöka knäppa kort på mina älskade skor (har faktiskt köpt två par som ni inte sett) och lite annat smått!

Vi hörs imorgon!
Kram på er!

punkt slut!

Okej, jag ska lägga ner deppandet nu!

DET ÄR LOV FÖRFAN!:D

bra dag

Har varit i stan med mamma idag, var på span efter ett par ljusa jeans eftersom att jag nästan bara har mörka, hittade ett par som jag älskade! Dock så var dom mörka.. Men jag slog till! Det blev ett par mörka Miss Sixty jeans för 795 kronor, jag älskar dom!

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, känner att jag inte vill sitta hemma och tråka men vad ska man göra liksom.. Nej, får ragga upp lite vänner och hitta på något!

Ett stort grattis till Mange som fyller hela 17 idag också :)<3

lost

Jag tänker inte leka att allting är bra.
Det är inte bra.
Jag är inte bra.
Jag mår inte bra. 

värdelös

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu


det spelar ingen roll

Jag har varit jättedålig på att blogga, men orkar inte bry mig, statestiken sjunker men det gör mig inte så mycket.

 Har varit ganska nere dom senaste dagarna, den 15 mars (precis på dagen, två månader innan jag ska fylla 16) så gick min morfar bort, en morfar som jag avgudade när jag var mindre men också en morfar som jag nästan inte har haft någon kontakt med på 12 år, det har varit väldigt lite kontakt från honom eftersom att han träffade en ny kvinna som är bokstavligt talat dum i huvudet. Så jag träffade honom bara ett fåtal gånger och pratade sällan med honom i telefon. Men jag tänker minnas honom som den fina person han var, hur han alltid gav mig små pengar när jag var liten på helgerna, hur han skojade med mig, hur han alltid älskade att jag hade godistårta på mina kalas. Ja allt som han gjorde med mig.

Annars så var min helg väldigt bra, spenderade en massa tid med Rebecca, vi träffade också Michelle och grillade med henne på kvällen. Vill bara tacka för att du finns i mitt liv, våga aldrig lämna mig!

PussochKram


Away from here


speciellt


Snow Patrol - Run


Natasha Bedingfield -  Soulmate

you

Jag vaknade tidigt imorse, redan vid halv åtta.

Det är inte alls likt mig att vakna så tidigt, men jag hade så jävla ont i magen så det gick inte att ligga kvar, det var bara att gå upp och hälla i sig lite tabletter så att det skulle bli bättre. Låg och tittade på tv och satte sedan på en film, och ja, nu sitter jag här.

 Det är tänkt att jag ska träffa Rebecca idag, jag har inte träffat henne sens i somras, helt sjukt med tanke på att hon är min bästavän. Men jag förstår henne, jag har inte varit den perfekta vännen men jag hoppas att hon fortfarande vill ha mig vid sin sida. Det är tänkt att vi ska ses i stan vid två så jag ska börja fixa mig om ett tag så att det inte blir i sista minuten som det brukar bli, jag får springa till tåget men missar det såklart och kommer sedan försent. Och jag hatar när folk inte kan passa tider (gäller dock inte skolan..) Vet inte vad vi har tänkt göra, har inte så mycket pengar så det får bli till att roa oss på egen hand, men fyfan vad jag har saknat henne. Sitter och lyssnar på Soulmate och kan inte låta bli att tänka på alla fina stunder vi har ihop, förra sommaren på ip, eller när vi var i norrland 2006.

Ni som har en bästavän vet vad jag pratar om, och till er som inte har något - ni hittar någon snart, och när ni väl gör det så kommer ni aldig att vilja släppa taget. Saken är den att jag älskar henne så att jag spricker. Så jag hoppas på att det blir en underbar dag, jag vet att jag kommer ha en underbar dag och jag hoppas att hon håller med mig.

" i drömmen med dig"



Har varit dålig på att skriva, Sorryborry - privatlivet var ivägen..

Jag försöker att lägga upp nytagna bilder varje dag eftersom att det finns vissa som bett om det, och idag så är jag faktiskt sjuk och då ser jag inte så vacker ut, så snälla - inga klagomål om bilderna.. Sjuka jag försöker bara gör er glad. Annars har jag inte gjort så mycket dom senaste dagarna, har världes träningsvärk i hela kroppen, jag älskar det! Köpte ett par skor idag förresten, jo jag vet jag måste sluta slösa pengar, men det ...går.... inte.....! Imorgon så måste jag lämna in en idrottsuppgift wihow Det blir till att plugga ikväll.. Imorgon är det iallfall helg, tack och looov! Är grymt skoltrött, ni förstår inte.. Alla hjärtans dag på lördag, vad händer? Inte säker men tror nog att jag ska på dejt med michelle, alltid lika underbart att träffa henne! Det är ju därför man har sina älsklingar.

Nej, vi hörs om ett tag!
Puss / L

I waant

                                                     

var inte och tittade lite på forever21, man kan ju alltid få drömma lite. Hittade ett jättesött linne som skulle passa perfekt till alla hjärtansdag. Jag älskar t-tröjor/linnen med text på, tycker det är ett bra sätt att sprida budskap. Dock så finns det ett litet litet problem, jag har ingen pojkvänn.. Kan ju bli lite svårt då. Men hur söt var inte linnet?!

HEJ!

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Själv så vaknade jag upp med en snorig näsa och en skavande hals, roligare kan man ju ha.. Idrotten var jättekul idag, vi körde Amerikans fotboll -med riktiga bollar och skydd, skitkul! Jag är ganska liten (160 cm) så dom flesta tror då inte att jag kan tacklas, hahah tro mig, jag är bra på att buffla på folk ;)!

Skolan har annars rullat på som vanligt. Dock så stannade jag och Jonna kvar i skolan för att göra mackor som vi ska sälja i skolan imorgon.. Vi nior vill ju åka på en skolresa (Helst Venedig som ligger i Italien) men det fattas några tusen för att komma dit så vi försöker att tjäna in så mycket pengar som möjligt nu.

Nej nu ska jag städa lite i rummet (läs: jag kommer sitta vid datorn eftersom att jag inte orkar resa på mitt feta arsle....)


vi hörs!

Det går upp upp upp


Förstår ni vad roligt de var och se statestiken idag?! Blev verkligen jätteglad när jag såg att det var så många som besökt min blogg, hoppas verkligen att några utav er fortsätter att titta in. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera oftare, lägga in mer bilder m.m.
 
Just nu så sitter jag med en handuk på huvudet, har nyss tvättat håret, har också tittar på filmen Love Guru, verkligen värd att se om man har den rätta humorn! Jag tyckete iallafall att den var skitrolig! Det är säkert många utav er som har sett den kan jag tro?

Imorgon blir det till att stiga upp vid halv åtta, börjar klockan halv nio och har idrott första lektionen.. Hur i helvete kan dom förvänta sig att vi ungdomar ska orka idrotta så tidigt på morgonen? Det är faktiskt inte konstigt om vi inte orkar prestera så bra och därför får lägre betyg. Visst kan det vara bra att få röra på sig, men kom igen... Inte ... Så .... Tidigt .... På.... Morgonen...!

Nej nu ska jag inte sitta här längre, nu ska jag stänga av datorn, föna håret och sedan lägga mig i sängen, har hela fyra tidningar som jag inte börjat läsa på än... Skämms på mig! Läser ni också skvaller tidningar? I love it!

Godnatt på er! Vi hörs imorgon efter skolan!

apsnyggt

Jag har inte gjort ett piss idag känner jag, har degat framför tvn och sjungit en massa singstar (ni hör ju vad roligt) men imorgon blir det skolan för mig. Märker ni att jag fått en ny design, visst är den snygg? Jag älskar den. Tyckte att den jag hade innan var såå tråkigt och ... Rosa? Haha. Den här designen vann jag tryck här för att se bloggen där tävlingen hölls. Trodde inte att jag skulle vinna, hur ofta vinner jag? Men idag var det nog min turdag, fint väder, en ny blogg design och ja.. ett allmänt gott humör!

Jag kom och tänka på en sak, är det något ni saknar i min blogg? Säg gärna till

Massa kramar :')


Hej alla nya!

Min statestik börjar bli högre, vad trevligt att det är så många som börjar hitta hit. Hej på er nya läsare!

Tror nog att jag ska lägga mig i soffan och titta på en bra film, popcorn kommer det självklart att finnas framme! Hade också tänkt och ladda ner en film ikväll, är det någon som har något förslag när det gäller en film? Skulle bli jätteglad!

Hörs om ett tag :)

I'D DO THE STARS WITH YOU ANYTIME


riktigt vårväder






gångertvå


Jag är hemma!

Hej! Allt bra med er? Här är det väl lite sisådär.. Jag gick hem från skolan idag, kände att jag inte mådde riktigt bra (dvs, ont i magen - tjejer ni vet vad jag pratar om) Hade sällskap med Jennifer eftersom att hon också skulle hem. Krya på dig sötan.

Så vad händer idag? Jag funderar på om jag ska ta en prommenad om ett tag (haha jag låter som min mamma) Nej men idag är det verkligen vårväder! Solen skiner och det är inte alls så kallt ute... Om man har varma kläder på sig, haha. Måste också börja städa rummet, det ser förjävligt ut!

Skriver snart,
Kram!


Ebba och Didrik


Kom och tänka på en sak, när jag och mamma var och handlande på Willys igår så passade jag på att köpa båda filmerna utav Ebba och Didrik. Är det någon som har sett dom? Ett gammalt tv program som gick på 1an typ 1990.. Jag hade bara sett något avsnitt så jag köpte båda skivorna för endast 60 kronor. Och jag måste säga att den är skitbra! Haha, är redan klar med första skivan :P

Videon är olika snuttar ur filmen


Någon lite sådär små teknisk som vill hjälpa lilla stackars mig med en ny deisign ;)?

Ensamhet kan Krossa de starkaste människorna

Har spenderat dagen med mamma i Solna centrum, därför har det inte blivit något bloggande.´
Trevligt att min statestik börjar stiga, men ni skulle kunna kommentera något bättre, eller vad säger ni?
Det blev inte någon stor shopping, en väska, lite armband och annat smått (bilder kommer så fårt jag fått in bilderna i datorn...)
Vad har ni gjort idag?

The Killers - Human



Vet inte vad det är med den här låten, men den är verkligen underbar!

Funderar på om jag ska gå till sängs och lägga mig och läsa en stund. Det är likabra att lägga sig i tid, vad ska jag sitta uppe och göra?

Idag har jag verkligen inte gjort ett piss, men det kan också vara skönt ibland, vara hemma och göra ingenting!
Imorgon ska jag försöka låna Jennifers kamerasladd och se om jag kan får in bilderna på så vis.

Godnatt på er!

Såhär såg jag ut igårkväll;




        
Det var en skitrolig kväll, dansade runt med en massa kompisar till DJ QUALITY som var live på plats, spanade in Chris White, hade snöbollskrig, skrattade en massa och hade en underbar kväll! Vad mer kan man begära? Bilderna är tagna i en danssal (som ni säkert ser) Kjolen (som inte alls är sådär rosa som den ser ut att vara på bilderna) är köpt på Gina för 100 kr och tröjan har jag köpt på H&M! Hoppas ni hade en lika bra kväll som jag hade!

HEJDÅ kalla vinter!!


Skinnjacka & t-tröja cubus


Är så jävla trött på all slask, man blir bara blöt om fötterna som i sin tur börjar lukta apa! Jag vill ha vår, fågelkvitter och fina blommor! Eller nej, vänta... Jag vill ha sommar!


Du kan om du vill

Ibland tar verkligen Michelle hem alla pris, titta bara så bra koll när det gäller svenska kändisar!

Michelle - dhai (stavning?) gick vidare.
Michelle - asså HAHAHAH OMG

Michelle - shit va dom vill käna pengar asså

Jag - vem fan e dhai? låter som en jävla dagstidning...

Michelle - kolla, först sjunger alla, det blir en röstning, några går vidare, röstning igen, dom sjunger igen och röstar igen,

DHANI i e.m.d ?

Jag - hahahaha

danny hahahahah

Michelle - aha haha, trodde han stavades dhani hahah

jag - HAHAHA

Förresten så visade det sig att det inte alls var Danny "Dhai" utan någon som bara var väldigt lik


dåligt utav mig

Ni kanske undrar varför jag uppdaterar så dåligt? Det är så att min kamerasladd har blivit knäpp, det funkar inte att lägga in bilder på datorn!! Och inläggen blir så "tomma" utan bilder... Ska försöka fixa det under kvällen, har en massa bilder som jag tänkte lägga in!


Beställde hem dessa godingar igår + en svart väska (som jag tyvärr inte kunde hitta någon bild på!)

drömmar och stjärnsmällar

Jag gör precis vad som krävs för att slippa allt tungt. Har vart så naiv och ung, passiv och dum. Aldrig fattat nått, att min börda i livet är så tung. Jag har haft både flyt och bakslag, sett mål, fått avslag, vart stark ibland men sen assvag. Vart pank, haft pengar, vart på alla platser men förstått innebörden att bära på dessa laster. Det är inte lätt idag, det är inte lätt för nån. Vi gör precis allt vi kan för att få det rätt nån gång. Vi bryter regler för att klara oss, precis som dom som skapar dom. Har aldrig levt som dom lär och ändå gapar dom. Dom kan trycka oss ner, kontrollera oss mer, men aldrig stoppa dom drömmar vi ser...

Hjääälp!

Som ni säkert vet så är jag skogalen, I just loooove shoes!

Jag sitter och ska beställa hem ett par snygga klackar ifrån H&M för ca 300 kr och med en klack på 10 cm. Problemet är bara att jag inte vet vilken färg jag ska välja, mörk eller ljusbrun? Hjälp! Vad tycker ni är snyggast?


kluven....

Har varit inne och tittat lite på asos, dom har ju frakt för bara 10 kronor fram till den 10 feb! Funderar på om jag ska köpa hem det här snygga armbandet (som ni ser på bilden) det kostar ca 100 kronor men visst är de snygggt?

jag vill må så bra jag kan

Ny vecka och jag längtar redan till helgen.. Var bara några timmar i skolan idag, två lektioner var det jag gick på. Jag och Jennifer åkte in till stan (med Tom) för att se på bio. Jo, jag vet jag var på bio i helgen men jag älskar att sitta i en stor biosalong och bara se på en riktigt ritkigt bra film, den känslan.. Ahh, den går inte att beskriva! Benjamin Buttons otroliga liv var det vi såg, verkligen jätte bra
 - dock tre timmar lång och jag var verkligen kissnödig!

Jag har nog aldrig haft en riktig förälskelse i Brad Pitt, (jag är mer för Chad Michael Murray) men gud vad snygg han var i den filmen! Eller ja, då han vart lite yngre vill säga..

I stan så drog vi också med Tom till Stadium där vi köpte ett par apsnygga jeans och två tröja åt honom.. Vad ska man säga, han bor på landet där dom inte är så jätte insatta i kläder så jag och Jennifer (som är hans syster om ni inte förstått det) tog på oss ansvaret och fixade ett par plagg. Och jag måste säga att han blev riktigt snygg! Börjar fundera på om jag och Jennifer inte har en lyckad kariärr inom de området... Jag undrar jag....

Vi var också förbi en sväng på Willys så att jag och Jennifer kunde ladda upp med läsk och godis, det är ju faktiskt Nationella prov imorgon (Svenska) och vi får ha vad vi vill med oss, det gäller att passa på! Självklart så var det en cola och en choklad för min del.. Så nu är jag redo!

Någon som är sugen på att hjälpa mig med en ny design?


I miss you when i laugh and cry because i know that you are the one that makes my laughter grow and my tears disappear.

Rebecca Olivia Olofsson.


den som väntar på något gott..


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta på lite smink, tänkte också fota lite nya kläder som köptes idag och igår, låter inte dumt va? Nej vi ses om en liten stund!

I taket lyser stjärnorna


Jag var på bio igår med mamma och såg på I taket lyser stjärnorna, filmen var jättebra och det kom faktiskt lite tårar.  Men jag är nog lite besviken på att boken och filmen var så olik, det var nästan inte något som stämmde.. Visst, jag förstår att man inte kan göra precis som i boken, men lite kan man väl i all fall försöka efterlikna..? Eller så är det bara jag som är petig.. Men men, jag rekomenderar både boken och filmen! Någon som sett den/ vill se den?


RSS 2.0