vår

                                                      

Jag vet att det bara är januari och att våren är långt borta, men jag kan inte hjälpa att jag dagligen sitter och hoppas på att det ska bli vår redan nu. Ni vet, när de är så varmt att man faktiskt kan gå ut i skinnjacka utan att frysa, att slippa frysa om fötterna varje gång man vill ha ett par fina klackar på fötterna. Eller att få gå på långa vårpromenader och sedan sätta sig på ett fik och dricka varm choklad. Att kunna gå och köpa små söta klännigar och tänka "nästa månad, då kan jag ha på mig den utan att det är för kallt ute!" Men ja, jag vet att våren dröjer. Säkert ett par månader eftersom att det fortfarande är snö och is ute på vägarna här i Stockholm. Men jag ska fortsätta att drömma och hoppas, hoppet är det sista som lämnar människan så jag fortsätter att hoppas! Men inte kan det bara vara jag som vill ha vår?

Tips


Tänkte passa på att tipsa om den mascara jag dagligen använder.
Det är L'oreals nya extra-volume. Dock så har jag hört att den här mascarna passar bättre på dom med längre fransar eftersom att borsten är väldigt tjock, men det är inte något som jag vet helt säkert utan något jag hört. Så jag tycker verkligen att den är värd att lägga ett extra öga på.

Det här är verkligen den bästa mascaran jag har haft! Den klumpar nästan ingenting och fransarna får verkligen mer volume, man behöver inte flera lager utan det räcker gott och väl med ca två drag. Passar man på att böja fransarna innan (gör det aldrig med mascaran på eftersom att fransarna lättare går av!) så ska du se att du får dubbelt med volume!

snyggt

Det finns ett plagg jag verkligen går och suktar efter, nämligen en väst. Speciellt en slapp killmodell, det skulle sitta superfint! Är jag den ända som suktar efter en sådan? Svart som grå, spelar ingen roll. Det bästa är att dom passar till allt, till vardags, fest, jobbet - you name it! Jag har strosat runt och letat lite i stan men har inte hittat någon speciell...


Dessa västar kommer ifrån topman och kostar 300 kr. Jag och Jennifer ska nog in till stan imorgon, då vet jag någon som ska in och spana västar!
Bilden är lånad utav Tobias.

ny dag, ny start!



Första inlägget är alltid svårast...
Men jag kan ju börja med ett hej! Jag som bloggar heter Leyla och är 15 år, jag går sista terminen i grundskolan och det är snart dags för mig att börja på gymnasium. Det här är min andra blogg som jag skaffar här på blogg.se, varför slutade jag blogga i den förra? Hm, ingen aning faktiskt.. Jag antar att tiden inte räckte till, men jag älskar att skriva så jag hoppas att ni gillar den här lika mycket!

I min blogg kommer jag att bjuda speciellt på min vardag, saker som jag gör allmänt. Jag kommer att nämna mina underbara vänner som jag ofta umgås med, om alla skor jag bränner pengar på och såklart kläder! Det kommer också att bli en del bilder eftersom att jag älskar att knäppa kort, fula som fina, det beror på vad man gillar!

Jag hoppas att ni gillar de ja skriver, ny uppdatering kommer snart

Kramar!


RSS 2.0